Δωρεάν Μαθήματα Κιθάρας για Αρχάριους στα Ελληνικά

Δωρεάν μαθήματα κιθάρας στα Ελληνικά

Είμαστε ψαχτήρια και το ξέρετε. Δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα που αφορά τη λέξη δωρεάν και ότι συνεπάγεται από αυτή. Έτσι και εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε δωρεάν μαθήματα κιθάρας στο Youtube. Ο Γιώργος Δαμιανός, ο οποίος έχει το ομώνυμο κανάλι με Μαθήματα Κιθάρας για Αρχάριους στο Youtube, ανεβάζει πολύ συχνά βίντεο με τραγούδια που παίζει ο ίδιος και στο τέλος μας δείχνει και μας μαθαίνει τις συγχορδίες του κάθε τραγουδιού. 

Απίστευτη μεταδοτικότητα και αποτελεσματική, αφού τα θετικά σχόλια σε κάθε βίντεο δίνουν και παίρνουν. Το κανάλι του Γιώργου αυτή τη στιγμή έχει αποκτήσει πάνω από 43.000 συνδρομητές (τον είχαμε παρουσιάσει όταν ήταν ακόμα στις 6.000) ενώ τα βίντεό του έχουν πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές συνολικά. Σας το συνιστώ ανεπιφύλαχτα αν θέλετε να ξεσκονίσετε την κιθάρα που αγοράσατε πριν χρόνια και δεν είχατε τον χρόνο και το χρήμα να ασχοληθείτε. Μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτό το κανάλι!

► Επισκεφτείτε τα δωρεάν μαθήματα κιθάρας για αρχάριους του Γιώργου Δαμιανού


Το δεύτερο κανάλι που θέλω να παρουσιάσω με δωρεάν μαθήματα κιθάρας, είναι πιο νέο αλλά με τεράστια απήχηση και μεγαλώνει μέρα με την ημέρα! Πρόκειται για το ομώνυμο κανάλι του Πασχάλη Τσαλιάφα που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2020 (Καραντινάτο) και αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 16.000 συνδρομητές που μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για τον Πασχάλη και τον τρόπο που παρουσιάζει τα μαθήματα. 

Όπως αναφέρει και ο ίδιος: «Το κανάλι αυτό απευθύνεται σε λάτρεις της κιθάρας και της μουσικής! Σε ανθρώπους που αγαπάνε και ασχολούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τη μουσική. Εδώ θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων κιθάρας αλλά και tutorials για το πως να παίξετε στην κιθάρα τραγούδια που αγαπάτε!»



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram