Everyday Jigsaw - Δωρεάν παιχνίδι για να δημιουργείς τα δικά σου παζλ

δωρεάν παιχνίδι δημιουργίας παζλ


Ένα παζλ την ημέρα, τη βαρεμάρα την κάνει πέρα! Και ο λόγος για το Everyday Jigsaw, ένα φανταστικό παιχνίδι με εκατοντάδες διαφορετικά παζλ! Εκπληκτική αίσθηση παιξίματος, ειδικά διαμορφωμένο ώστε να μην σας κουράζει! Είναι και στα Ελληνικά!

Κύρια χαρακτηριστικά:

1. Ημερολόγιο: Είναι μια νέα κατηγορία παζλ που με ένα κλικ φτάνει για να παίξετε ένα ολοκαίνουργιο παζλ! (βέβαια δεν είναι όλα δωρεάν αλλά έχει και δωρεάν)

2. Συλλογή: Εκεί υπάρχουν έτοιμα έτοιμα παζλ που δεν είναι δωρεάν, άρα δεν μας ενδιαφέρουν. :)

3. Τα Παζλ μου: Εδώ υπάρχουν κάποια έτοιμα δωρεάν παζλ, αλλά και αυτά που έχετε τελειώσει ή τα φτιάχνετε ακόμα. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε δικά σας παζλ από αγαπημένες φωτογραφίες και εικόνες με λίγα κλικ του ποντικιού! (εντελώς δωρεάν και όσες φωτογραφίες ή εικόνες θέλετε) Δείτε το παζλ που φτιάξαμε με το λογότυπο του dwrean.net




Επίσης, όταν φτιάχνεται τα δικά σας παζλ, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των κομματιών που θέλετε να αποτελείται το εκάστοτε παζλ, όπως και τον τύπο των κομματιών. Δείτε την παρακάτω εικόνα  και θα καταλάβετε.




Το αρχείο που θα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας είναι στην ουσία η πλατφόρμα της εταιρίας με όλα τα παιχνίδια (πληρωμένα και δωρεάν). Όταν δοκιμάσετε να το εγκαταστήσετε θα εγκαταστήσει αυτόματα και το "Everyday Jigsaw", το οποίο φυσικά είναι δωρεάν. Δεν εντοπίσαμε ενοχλητικές διαφημίσεις και αυτό είναι θετικό.

Έκδοση: 2.0.1
Μέγεθος: 1.7 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: KraiSoft Entertainment
Πηγή: kraisoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus