Light Artist - Αλλάξτε τα "φώτα" στις φωτογραφίες σας

βάλε εφέ φωτισμού σε φωτογραφίες



Το Light Artist είναι ένα πρόγραμμα που μας επιτρέπει να προσθέσουμε ρεαλιστικά εφέ φωτισμού στις φωτογραφίες μας. Μπορούμε εύκολα να κάνουμε τις συνηθισμένες και όχι ευδιάκριτες φωτογραφίες, ηλιόλουστες, ρομαντικές ή ακόμα και"θλιμμένες" Ο φωτισμός σε μια φωτογραφία παίζει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.
Μπορούμε με χειροκίνητες ενέργειες να τροποποιήσουμε το χρώμα του φωτισμού και να προσθέσουμε διάφορα εφέ. Τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας είναι λίγα και κατανοητά. Με λίγο "παίξιμο" μαζί τους, μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας αλλά και εμάς τους ίδιους.


Εκτός όμως από τις custom επιλογές, υπάρχουν και κάποιες έτοιμες δουλειές. Συνολικά θα βρούμε έντεκα (11) αποθηκευμένα φίλτρα στην κατηγορία «Light Settings» στο μενού της εφαρμογής με έτοιμους διαφορετικούς φωτισμούς για κάθε περίσταση.  Επίσης, υπάρχει ένα ακόμα έτοιμο πακέτο με Samples (20 στον αριθμό), που μπορούμε να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε επιπλέον της εφαρμογής για να έχουμε περισσότερες έτοιμες επιλογές για εφέ.





Βέβαια, την κάθε εργασία που κάνουμε από μόνοι μας, μπορούμε να της δώσουμε όνομα και να την αποθηκεύσουμε ώστε να μην χρειάζεται να την δουλέψουμε από την αρχή. 

Παρ' όλα τα χρονάκια του Light Artist, δουλεύει απροβλημάτιστα στα Windows 10, στο λειτουργικό που έγιναν οι δοκιμές μας. Από το 2006 έχει να γίνει αναβάθμιση στο πρόγραμμα (και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ ξανά) αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Αφού μείναμε ικανοποιημένοι από το λίγο που το δοκιμάσαμε, ελπίζω να μείνετε και εσείς.

Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 9.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: vicman.net 
Πηγή: vicman.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram