Andy - Το Αndroid στον υπολογιστή σας

Δωρεάν Android Emulator


Το Andy είναι μια δωρεάν εφαρμογή/emulator που την εγκαθιστούμε στον υπολογιστή και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα Android στα Windows, όπερ σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα καλούδια που μας προσφέρει το Αndroid λειτουργικό (παιχνίδια και εφαρμογές) από την μεγάλη οθόνη του υπολογιστή.

Στην ουσία προσομοιώνει το Android λειτουργικό στον υπολογιστή ενώ περιλαμβάνεται και το Google Play Store για να έχουμε πρόσβαση στα "άπειρα" παιχνίδια και εφαρμογές. Το Andy, είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για Windows και Mac υπολογιστές.

Σημαντική σημείωση: Το Andy, έχει να αναβαθμιστεί από τον Απρίλιο του 2018 όπου και η τελευταία έκδοση βασίζεται στο Android λειτουργικό με κωδική ονομασία Nougat, δηλαδή στην έκδοση 7.1.2. Πιθανόν, εφαρμογές που είναι συμβατές με νεότερη έκδοση από την προαναφερθείσα, δεν θα "τρέχουν" στο Andy.

Έκδοση: 47.226.1076.7
Μέγεθος: 431 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: andyroid.net
Πηγή: andyroid.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram