JetAudio Basic - Δωρεάν Media Player με μοναδικά χαρακτηριστικά

Δωρεάν media player με εργαλεία που τον κάνουν μοναδικό



Στο JetAudio Basic θα βρούμε ένα συμπαθητικό περιβάλλον με σύγχρονο σχεδιασμό που μοιάζει με equalizer. Το πρόγραμμα, εκτός από Media Player, μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία σε διαφορετικά φορμάτ ήχου, όπως επίσης μπορούμε να επεξεργαστούμε τις ετικέτες των MP3 μας.

Τα ενσωματωμένα Cross-fader, Reverb, και Wide-sound modes αποτελούν μια ωραία προσθήκη και ομολογούμε ότι δεν το βλέπουμε στα περισσότερα Media Player. Το πρόγραμμα γίνεται πραγματικά μοναδικό με το ρολόι του, το οποίο διαθέτει ένα χρονόμετρο και ένα συναγερμό/υπενθύμιση.

Μπορούμε να κάνουμε εγγραφή ήχου από διάφορες αναλογικές πηγές όπως ένα μικρόφωνο και εξωτερικές συσκευές ήχου που συνδέονται στο line in της κάρτας ήχου του υπολογιστή μας. Επίσης, διαθέτει λειτουργία εγγραφής CD όπως και κατέβασμα βίντεο από το YouTube. Αξίζει να σημειωθεί, πως εκτός από Windows υπάρχουν εκδόσεις για Android και iOS συσκευές. Φυσικά, η Basic έκδοση που μόλις παρουσιάσαμε, διατίθεται εντελώς δωρεάν για κατέβασμα.

Έκδοση: 8.1.8.20800
Μέγεθος: 32.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All , Android, iOS
Κατασκευαστής: jetaudio.com 
Πηγή: jetaudio.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal