Τα καλύτερα δωρεάν GPS για χρήση χωρίς ίντερνετ

Τα καλύτερα GPS για κινητά

Εδώ στο dwrean.net έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς διάφορες χρήσιμες εφαρμογές πλοήγησης ή αλλιώς δωρεάν GPS για τις κινητές μας συσκευές. Είναι κρίμα το 2024 να αγοράζουμε εξειδικευμένες συσκευές πλοήγησης ή να πληρώνουμε για εκδόσεις σε κινητά τηλέφωνα, εφόσον οι δωρεάν εκδόσεις αυτών είναι κάτι παραπάνω από αρκετές για τον μέσο χρήστη/οδηγό. 

Στις μέρες μας, όλοι διαθέτουμε smartphones και υπάρχουν ποιοτικές εφαρμογές πλοήγησης, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για οδήγηση στους δρόμους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, χρησιμοποιώντας μόνο το δωρεάν GPS του κινητού, και μάλιστα χωρίς να ξοδεύουμε δεδομένα στο internet.

Από αυτές που έχουμε παρουσιάσει, ξεχωρίζουμε επτά (7) δωρεάν εφαρμογές GPS για κινητά Android και iOS, με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα αντίστοιχα stores, και για να μη χάνουμε χρόνο, σου δείχνω απευθείας τα links που θα σε οδηγήσουν στα εκάστοτε άρθρα που έχουμε γράψει.

Δωρεάν εφαρμογές GPS (για offline πλοήγηση):

  • Here We Go - Δωρεάν GPS για κινητά τηλέφωνα
  • OsmAnd - Ένα εναλλακτικό, ανοικτού κώδικα Google Maps με offline χάρτες και πλοήγηση
  • Google Maps - Δωρεάν χάρτες GPS από την Google για Offline πλοήγηση στους δρόμους
  • Maps.Me - Δωρεάν GPS για πλοήγηση χωρίς ίντερνετ
  • MapFactor Navigator - Δωρεάν πλοήγηση GPS χωρίς σύνδεση στο δίκτυο
  • Waze - Το καλύτερο δωρεάν GPS με ζωντανή ενημέρωση για αποφυγή κίνησης, αστυνομία και ατυχήματα
  • Sygic - Δωρεάν GPS χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ, από τα καλύτερα στον κόσμο

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal