Opera 58 - Γρηγορότερος και ασφαλέστερος web browser

Opera 58 - Γρηγορότερος και ασφαλέστερος web browser σε νέα έκδοση!


Πρόκειται για την νέα έκδοση του δημοφιλής Βrowser. Ο Opera λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή, πλατφόρμα, σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης. Αυτή την στιγμή συγκεντρώνει πολλά εκατομμύρια ευχαριστημένους χρήστες και οι κατασκευαστές του μας εγγυώνται γρηγορότερο και ασφαλέστερο σερφάρισμα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του:

Συγχρονισμός:  Μπορείτε πλέον εύκολα να συνεχίσετε την περιήγηση από εκεί που την αφήσατε, σε όλες σας τις συσκευές. Απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Opera για να συγχρονίσετε δεδομένα περιήγησης - σελιδοδείκτες, ανοικτές καρτέλες, κωδικούς πρόσβασης και ιστορικό. Θυμηθείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα περιήγησης Opera για την κινητή σας συσκευή ώστε να έχετε τα πάντα συγχρονισμένα εν κινήσει. 

Επεκτάσεις: Χιλιάδες επεκτάσεις κάνουν εύκολη την προσαρμογή του Opera. Κατεβάστε τις επεκτάσεις και τα θέματα που σας αρέσουν από τον κατάλογο πρόσθετων του Opera για να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης με μια προσωπική νότα. Επίσης, με το Chrome Extension μπορείτε να έχετε στον Opera τις επεκτάσεις του Google Chrome. 

Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα:  Το Opera διατηρεί την περιήγησή σας ασφαλή, έτσι μπορείτε να παραμείνετε εστιασμένοι στο περιεχόμενο. Σας προστατεύει από απάτες και κακόβουλα λογισμικά στο διαδίκτυο και σας βοηθούν να παραμείνετε συνδεδεμένοι ανώνυμα. 

VPN και μπλοκάρισμα διαφημίσεων: Διαθέτει ενσωματωμένο VPN και εργαλείο για να μπλοκάρεις ανεπιθύμητες διαφημίσεις.

Αν θέλετε να βλέπετε όλα τα νέα που προσθέτονται στον Opera, ακολουθήστε το επίσημο blog της εταιρίας.
Στο download link που σας δίνουμε θα βρείτε εκδόσεις της Opera για όλα τα λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 58.0.3135.90
Μέγεθος: ~36 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Android / iPhone
Κατασκευαστής: opera.com
Πηγή: opera.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram