PreviSat - Δωρεάν λογισμικό παρατήρησης δορυφόρων σε πραγματικό χρόνο


Παρατήρηση δορυφόρων σε πραγματικό χρόνο

Το PreviSat είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα παρακολούθησης δορυφόρων που συνδυάζει ακρίβεια και ευχρηστία και είναι ιδανικό για τους λάτρεις του διαστήματος. Με μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, το PreviSat παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης και προβολής των τεχνητών δορυφόρων που κινούνται σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Μία από τις ισχυρότερες πτυχές του PreviSat είναι η ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχει. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν δορυφόρους σε πραγματικό χρόνο, λαμβάνοντας αναλυτικά δεδομένα για τις τροχιές τους, τις ταχύτητες και άλλες σημαντικές παραμέτρους. Το εύχρηστο γραφικό περιβάλλον του προγράμματος καθιστά ακόμα πιο εύκολο για τους χρήστες να εξερευνούν και να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους δορυφόρους. 

Επιπλέον, το PreviSat προσφέρει πληροφορίες για περιστατικά εναέριας διαστημικής σύγκρουσης, προειδοποιώντας τους χρήστες για ενδεχόμενες συγκρούσεις μεταξύ δορυφόρων. Αυτό είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό που συνεισφέρει στην ασφάλεια και την προστασία των δορυφόρων.

Συμπερασματικά, το PreviSat ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών που αναζητούν ένα αξιόπιστο και εύχρηστο πρόγραμμα παρακολούθησης δορυφόρων. Με τη συνδυασμένη δύναμη της ακρίβειας και της ευκολίας χρήσης, το PreviSat ξεχωρίζει ως ένα από τα κορυφαία εργαλεία στον χώρο της δορυφορικής παρακολούθησης.

Το λογισμικό εκτός από Windows διατίθεται για Linux και Mac λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 6.1
Μέγεθος: 22.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: previsat.sourceforge.net 
Πηγή: previsat.sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal