Kolorgenerator - Δωρεάν πρόγραμμα για να διαλέξεις το κατάλληλο χρώμα για τα Project σου

Kolorgenerator - Διαχείριση χρωμάτων


Το Kolorgenerator είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που εργάζονται με τα χρώματα. Στην ουσία είναι μια γεννήτρια χρωμάτων η οποία μπορεί να φανεί χρήσιμη σε προγραμματιστές, γραφίστες, web designers, διαχειριστές ιστοσελίδων ή σε οποιονδήποτε θέλει να πετύχει με ακρίβεια το χρώμα που θέλει σε ένα σχέδιο.

Το περιβάλλον εργασίας του Kolorgenerator είναι απλοϊκό, ο χειρισμός του εύκολος και αρκετά εύχρηστο. Απλά, θα χρειαστεί να δαπανήσετε λίγα λεπτά για να ανακαλύψετε όλες του τις λειτουργίες.

Το αρχείο που θα κατεβάσετε στον υπολογιστή είναι portable και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Χρήσιμο για να το παίρνετε μαζί σας σε ένα φλασάκι και να το χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε συσκευή. Επίσης, συνοδεύεται και από ένα χρήσιμο Help αρχείο με οδηγίες ως προς τη χρήση του προγράμματος. Τέλος, αν θέλεις να δεις όλα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα.

Έκδοση: 1.1.0.3
Μέγεθος: 951 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Adam Godula
Πηγή: kolorgenerator.godula.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram