SpeQ Mathematics - Η απόλυτη δωρεάν μαθηματική εφαρμογή

SpeQ Mathematics


Το SpeQ είναι ένα μικρό, αλλά πλούσιο σε δυνατότητες πρόγραμμα μαθηματικών με ένα απλό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας. Μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να εκτελέσετε πληθώρα υπολογισμών. Το SpeQ Mathematics υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες, και επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένες μεταβλητές και συναρτήσεις, αλλά και να παρουσιάσετε τα αποτελέσματα σε γραφήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πλήρως εξελληνισμένο και είναι, εκτός από εγκαταστάσιμη, και σε φορητή μορφή (portable) για να το έχετε πάντα μαζί σας. Επιπλέον, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης του προγράμματος μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα. Όλα τα σχετικά αρχεία, είναι στο παρακάτω download link που σας δίνουμε. 

σ.σ: Αν και η εφαρμογή φαίνεται παρατημένη από τους δημιουργούς του, όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, «τρέχει» μια χαρά ακόμα και στα Windows 10. Mια ματιά ρίξτε σε νέα βίντεο που παρουσιάζουν την εφαρμογή στο Youtube. 

Έκδοση: 3.4
Μέγεθος: 606 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: SpeQ Mathematics
Πηγή: speqmath.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram