UnderCover10 - Φτιάξε εξώφυλλα για δισκάκια


Φτιάχνουμε τα δικά μας Covers για δίσκους CD/DVD


Με το Undercover10 μπορείς να δημιουργήσεις και να εκτυπώσεις εύκολα το δικό σου Bluray, DVD και CD cover. Είναι συμβατό με τις πλέον γνωστές μορφές εικόνας όπως: JPEG, GIF, PNG και BMP.

Το Undercover10 είναι πανεύκολο στη χρήση του αφού περιέχει έτοιμα templates με τα Cover σε σωστά μεγέθη όλων των γνωστών εξώφυλλων από δισκάκια και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν. Το πρόγραμμα διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα.

Φυσικά εδώ γεννιέται το ερώτημα: Πόσοι στις μέρες μας χρησιμοποιούν ακόμα δισκάκια; Είναι κόσμος που τα χρησιμοποιεί με πάθος και δεν λέει να τα αφήσει με τίποτα. Δεν είναι λίγοι οι λάτρες των ρετρό, οι συλλέκτες και γενικά οι μερακλήδες, που λέω εγώ. Μπορεί να είναι ένα παρωχημένο σπορ αλλά... μπρος τα γούστα, ο δικός μας λόγος περισσεύει!

Αξίζει να δεις: για να σε διευκολύνω στην αναζήτηση έτοιμων Covers από ταινίες, παιδικά σειρές, video games κτλ, επισκέψου τα εκπληκτικά sites: covercityDvdcover, covercentury και hirescovers... και θα με θυμηθεις! 

Έκδοση: 3.00
Μέγεθος: 2.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Wicked & Wild Inc
Πηγή: undercoverxp.tk
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal