Corrupt PDF Viewer - Διαβάζουμε και επιδιορθώνουμε «χαλασμένα» PDF αρχεία

πρόγραμμα που ανοίγει χαλασμένα PDF αρχεία

Ακόμη ένα νέο ενδιαφέρον πρόγραμμα έπεσε στο «ραντάρ» μας και εμείς οφείλουμε να το παρουσιάσουμε! Ο λόγος για το Corrupt PDF Viewer, που όπως προδίδει και το όνομά του, θα μας σώσει από δύσκολες καταστάσεις. Με το Corrupt PDF Viewer μπορούμε να ανοίξουμε PDF αρχεία που έχουν πρόβλημα.

Έτσι, εκεί που τα άλλα προγράμματα εμφανίζουν μηνύματα όπως «file has been damaged» και «this is a corrupt PDF», το πρόγραμμά μας θα καταφέρει να τα ανοίξει. Πρόκειται για ένα δωρεάν εργαλείο με πολύ μικρό μέγεθος, το οποίο χωρίς να χρειαστεί να αποθηκεύσουμε το αρχείο δεύτερη φορά, μπορεί να το ανοίξει για να δούμε γρήγορα τι περιλαμβάνει.

Επιπλέον, μπορούμε να επισκευάσουμε το χαλασμένο αρχείο. Δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα να το αποθηκεύσουμε σε καινούριο, επισκευασμένο αρχείο, ή ως εικόνα ή ακόμη και να το εκτυπώσουμε! Με αυτό τον τρόπο το PDF θα ανοίγει και από τα υπόλοιπα προγράμματα ανάγνωσης PDF.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει και η φορητή έκδοση του προγράμματος, η οποία μας επιτρέπει να ανοίγουμε χαλασμένα PDF αρχεία, χωρίς να προηγηθεί καμία εγκατάσταση. Σίγουρα χρήσιμο!

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 6.8 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: PDF Fixer
Πηγή: pdffixer.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal