LoanInfo 1.1 - Υπολογίστε το επιτόκιο του δανείου σας

Υπολογίστε το επιτόκιο ενός δανείου


Το LoanInfo είναι ένα δωρεάν Ελληνικό Πρόγραμμα που προσφέρει ο κ. Χάρης Κακουλίδης της ελληνικής εταιρίας xarka.com, το οποίο υπολογίζει το επιτόκιο βάση των ορών της αποπληρωμής ενός δανείου. Με αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο να βρείτε τα επιτόκια που πληρώνετε για καταναλωτικά αγαθά, αυτοκίνητα, ακίνητα κτλ.

 Είναι χρήσιμο για να μπορείτε να ελέγχετε τους όρους που βάζουν οι δανειστές, έτσι ώστε να γλιτώσετε ίσως τοκογλυφικά επιτόκια. Το πρόγραμμα είναι σε μορφή wizard (ερωτο-απαντήσεις), υπολογίζει με ακρίβεια το επιτόκιο κάνοντας απλές ερωτήσεις πάνω στο δάνειο. Επίσης, σχολιάζει το αποτέλεσμα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή αναφέρεται σε δραχμές, διότι φτιάχτηκε την περίοδο πριν το ευρώ. Δεν έχει σημασία όμως, διότι μπορείτε εύκολα να πείτε ότι οι 3.000 δρχ, αντιστοιχούν σε 3.000 €

σ.σ: Υπενθυμίζουμε, ότι ο κ. Χάρης Κακουλίδης, είναι ο δημιουργός της πασίγνωστης ελληνικής εφαρμογής εορτολογίου «Σήμερα», την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το site μας.

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 253 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χάρης Κακουλίδης 
Πηγή: xarka.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram