Save2pc Light - Κατέβασε βίντεο από το Youtube, έτσι απλά

Δωρεάν κατέβασμα βίντεο από το Youtube



Το Save2pc στην έκδοση Light, η οποία είναι και εντελώς δωρεάν, μας επιτρέπει να κατεβάσουμε βίντεο από το YouTube και να τα αποθηκεύσουμε σε Flv (360p) μορφές βίντεο.

Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι απλό και εύκολο, το οποίο δεν θα δυσκολέψει καθόλου ακόμα και εσάς που δεν έχετε ασχοληθεί με τέτοιου είδους εφαρμογές. Δεν είναι στα ελληνικά αλλά τα αγγλικά που υπάρχουν είναι εύκολα και στην ουσία δεν τα χρειαζόμαστε για να βγάλουμε άκρη. 

Πως δουλεύει το πρόγραμμα

Αφού εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου, το ανοίγεις και:
α) στο κενό πεδίο (που βρίσκεται πάνω-πάνω στην εφαρμογή) βάζεις το URL του βίντεο από το Youtube, 
β) επιλέγεις την ανάλυση που θέλεις (στη δωρεάν έκδοση μέχρι και 360p), 
γ) επιλέγεις σε ποιο σημείο του υπολογιστή να κατέβει το αρχείο, και τέλος 
δ) πατάς το κουμπί Download που βρίσκεται δίπλα στο πεδίο που έβαλες το URL. 

Βέβαια, όπως θα είδες, η ανάλυση του βίντεο που θα κατέβει είναι αρκετά χαμηλή (360p), που για αρκετούς δεν αποτελεί εμπόδιο αυτό. Αν όμως σου αρέσει το πρόγραμμα, σου προτείνω να αγοράσεις την premium (Ultimate) έκδοση, με παραπάνω επιλογές στην ανάλυση και με πολλές ακόμα διαθέσιμες λειτουργίες όπως κατέβασμα σε MP3, download βίντεο από άλλες ιστοσελίδες εκτός του Youtube κ.α. 

Αν πάλι θέλεις να δεις άλλες δωρεάν προτάσεις για κατέβασμα βίντεο από το Youtube, ψάξε στη κατηγορία του Βίντεο στο site μας. 

Έκδοση: 4.3.6.471
Μέγεθος: 14.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: save2pc.com 
Πηγή: save2pc.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram