HWiNFO - Μάθε το hardware του υπολογιστή σου με τον πιο απλό τρόπο

HWiNFO - Δωρεάν πληροφορίες για τον υπολογιστή σου


Το HWiNFO είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο με το οποίο μπορούμε να συλλέξουμε πληθώρα πληροφοριών για το hardware του υπολογιστή μας. Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να μας παρουσιάσει το μέγιστο των πληροφοριών για το υλικό (μνήμες RAM, επεξεργαστές, σκληροί δίσκοι, θερμοκρασίες, μητρικές κτλ) του υπολογιστή μας.

Επίσης, είναι κατάλληλο για να δούμε ποια έκδοση τρέχουμε από τα διάφορα απάρτια του hardware και ανάλογα να πράξουμε, όπως πχ να αναβαθμίσουμε τους παλιούς drivers της μητρικής μας πλακέτας.

Οι πληροφορίες των επιμέρους υλικών παρουσιάζονται σε μια λογική και εύκολα κατανοητή μορφή και μπορούν να εξαχθούν και να εκτυπωθούν σε διάφορους τύπους αναφορών.

Στα Download link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου θα βρούμε εκδόσεις για 32bit και 64bit συστήματα όπως και μια φορητή (portable) έκδοση του προγράμματος.

Έκδοση: 7.40
Μέγεθος: 8.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: hwinfo.com
Πηγή: hwinfo.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal