Notation Player - Απλό, αποτελεσματικό, απαραίτητο

Notation Player - Μετατρέψτε τα MIDI σας σε Παρτιτούρες

Το Notation Player είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σου επιτρέπει να μετατρέπεις αρχεία MIDI (.mid, .kar ή .not) σε παρτιτούρες, ώστε να μπορείς να τις διαβάζεις και να τις ακούς ταυτόχρονα.

Είναι ιδανικό για μουσικούς όλων των επιπέδων, είτε είσαι αρχάριος που μαθαίνει τα βασικά είτε έμπειρος μουσικός που θέλει να μελετήσει ένα νέο κομμάτι.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Εμφάνιση MIDI, Karaoke και .not files ως παρτιτούρα: Απλά ανοίγεις το αρχείο σου και το Notation Player θα το μετατρέψει σε μια όμορφη και εύκολη στην ανάγνωση παρτιτούρα.
  • Βλέπεις τις νότες καθώς παίζουν: Ακολούθησε τις νότες καθώς παίζει το τραγούδι για να κατανοήσεις καλύτερα το ρυθμό και τη μελωδία.
  • Ενσωματωμένος Browser: Βρες και κατεβάσεις εύκολα MIDI αρχεία από το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα

  • Μαθαίνεις νέα τραγούδια γρήγορα και εύκολα: Ακολουθώντας τις νότες στην οθόνη, μπορείς να μάθεις νέα τραγούδια πολύ πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσες με την παραδοσιακή μέθοδο της ανάγνωσης παρτιτούρας.
  • Βελτίωσε την ανάγνωση της παρτιτούρας σου: Η παρακολούθηση των νότων καθώς παίζουν θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ικανότητά σου να διαβάζεις παρτιτούρες.
  • Δίδαξε μουσική σε άλλους: Το Notation Player είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για δασκάλους μουσικής, καθώς τους επιτρέπει να δείχνουν στους μαθητές τους πώς να παίζουν τραγούδια σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατίθεται για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 5.0.1
Μέγεθος: 10.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Mac, Linux
Κατασκευαστής: Notation Software, Inc.
Πηγή: notation.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal