Cult - Δωρεάν adventure παιχνίδι στα Ελληνικά

Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι περιπέτειας


Στη σημερινή εποχή γινόμαστε μάρτυρες σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη βία και το αίμα για να επιλύσουν τα προβλήματα και να εξοντώσουν τους εχθρούς. Δεδομένου ότι ο κατασκευαστής αυτού του παιχνιδιού, Lee Blum, ζει στη Μέση Ανατολή, θέλει να δείξει ότι τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μέσω διαπραγματεύσεων, χωρίς να πέσει ούτε μια σταγόνα αίμα.


Θα πρέπει να υπάρχουν κάποια παιχνίδια που να προωθούν τη διαπραγμάτευση ως μια ειρηνική -και βιώσιμη- λύση.


To Cult είναι ένα μικρό, δωρεάν και διασκεδαστικό παιχνίδι περιπέτειας/Adventure το οποίο είναι μεταφρασμένο σε 20 διαφορετικές γλώσσες και φτιάχτηκε το μακρινό 1996! Επιπλέον, «μιλάει» και ελληνικά χάρη στη μετάφραση του Έλληνα προγραμματιστή με το ψευδώνυμο Jacaranda Bill. 


Cult - Δωρεάν adventure παιχνίδι στα Ελληνικά



Υπόθεση παιχνιδιού

Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο αστυνομικός Ζακ Μπον, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει την πρώτη του σόλο αποστολή σε μια υπόθεση που αφορά εκατό πολίτες οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «Η Λατρεία των Άστρων» και είναι οχυρωμένοι σε ένα εξοχικό δύο χιλιόμετρα έξω από την πόλη. 

Το μόνο που γνωρίζουμε για την αίρεση αυτή είναι πως έχουν όπλα και πυρομαχικά αλλά δεν γνωρίζουμε τι θέλουν να κάνουν με αυτά. 
Τα μέλη αυτής της αίρεσης αρνήθηκαν να μιλήσουν για το θέμα αλλά ο αρχηγός τους δέχτηκε τον Ζακ να εισέλθει στο εξοχικό με συμφωνία να είναι άοπλος καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί. 

Ο στόχος του αστυνομικού είναι να ανακαλύψει τι συμβαίνει χωρίς να χρησιμοποιήσει βία και να σώσει όσους είναι μπλεγμένοι στην αίρεση, η οποία διαθέτει ακόμα και παιδιά!! 

Ένα δωρεάν παιχνίδι, που αν και φτιάχτηκε το 1996, παίζει απροβλημάτιστα και στα Windows 10. Οδηγίες του παιχνιδιού υπάρχουν στο μενού έναρξης ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Cult, παίζεται μόνο με το πληκτρολόγιο. 

Έκδοση: 2.08
Μέγεθος: 2.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Lee Blum
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram