Ψάξε στο dwrean.net:

Defraggler 2.21 - Ανασυγκροτήστε τους σκληρούς σας δίσκους

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018Χρησιμοποιήστε την δωρεάν εφαρμογή Defraggler (από την εταιρία που έβγαλε το διάσημο ccleaner) για να ανασυγκροτήσετε ολόκληρο τον σκληρό σας δίσκο, ή μεμονωμένα αρχεία αυτού - μοναδικό στο είδος του.

Γιατί όμως να κάνουμε ανασυγκρότηση;

Με την πάροδο του χρόνου, με πολλά σβήσε-γράψε στο σκληρό δίσκο (κι όχι απαραίτητα εμείς πάντα, αλλά το λειτουργικό μας σύστημα) ο σκληρός μας δίσκος σταδιακά κατακερματίζεται. Κατακερματισμός σημαίνει ότι τα δεδομένα πχ ενός προγράμματος, αντί να βρίσκονται όλα σε ένα σημείο του σκληρού μας δίσκου, βρίσκονται σε μικρά κομματάκια διάσπαρτα. Με την ανασυγκρότηση λοιπόν, επιτυγχάνουμε το "συμμάζεμα" αυτών των κομματιών με αποτέλεσμα να βοηθάμε την μακροβιότητα του σκληρού μας δίσκου, στην καλύτερη λειτουργία όλου του υπολογιστικού μας συστήματος και φυσικά να έχουμε ταχύτερο υπολογιστή.

Στο Defraggler, υποστηρίζονται NTFS και FAT32 συστήματα αρχείων ενώ υπάρχει και portable έκδοση, χωρίς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Σημαντικό: Να αναφέρουμε ότι σε SSD δίσκους δεν προτείνεται η ανασυγκρότηση. Ούτως η άλλως, τα Windows, έχουν απενεργοποιημένη την επιλογή ανασυγκρότησης σε SSD δίσκους.

Έκδοση: 2.21.993
Μέγεθος: 4.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: piriform.com
Πηγή: piriform.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα