Ψάξε στο dwrean.net:

Screamer Radio 1.0 - Η απόλυτη Ραδιοφωνική απόλαυση

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017


Το Screamer Radio είναι ένας δωρεάν Player Ραδιοφώνου που σας επιτρέπει να ακούτε ραδιόφωνο στο διαδίκτυο. Κατεβάστε και ακούστε εύκολα πάνω από 4000 ραδιοφωνικούς σταθμούς στο internet κατηγοριοποιημένους ανά χώρα προέλευσης και είδος μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να προσθέσετε τον δικό σας αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό αρκεί να γνωρίζετε το url streaming του σταθμού. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε σε περίοπτη θέση ως αγαπημένα, τους σταθμούς που κάνετε ακρόαση συχνότερα ώστε να μην τους ψάχνετε κάθε λίγο. Αν ο ραδιοφωνικός σταθμός που ακούτε εμφανίζει τον τίτλο του τραγουδιού που παίζει εκείνη την στιγμή, τότε απεικονίζεται η εικόνα του άλμπουμ του καλλιτέχνη ή του συγκροτήματος.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Screamer Radio για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση σε εκτελέσιμη μορφή ή ακόμα και σε portable. Στο τέλος της σελίδας υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε παλιότερη έκδοση του προγράμματος και σας το αναφέρουμε αυτό διότι σε εκείνη την έκδοση υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης του εκάστοτε ραδιοφωνικού σταθμού που ακούτε. Δεν γνωρίζω γιατί λείπει αυτό το χαρακτηριστικό από τη νέα έκδοση.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 2.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: screamer-radio.com
Πηγή: screamer-radio.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα