Live24.gr - Το online σπίτι των ελληνικών ραδιοφώνων

 
Δωρεάν greek online radio Live24.gr

 

Το Live24.gr είναι μία ελληνική ιστοσελίδα που έχει φροντίσει για όλους τους λάτρεις του ραδιοφώνου και της μουσικής. Είναι ένας διαδικτυακός κατάλογος ελληνικών αλλά και ξένων ραδιοφώνων, όπου μπορείς να βρεις και να ακούσεις τους αγαπημένους σου σταθμούς αλλά και να ανακαλύψεις νέους που ίσως σε μυήσουν σε διαφορετικά είδη μουσικής και ψυχαγωγίας.

Στο Live24.gr όλα είναι πολύ ξεκάθαρα, δωρεάν και καθόλου περίπλοκα. Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες που θα δεις στο επάνω μέρος της σελίδας, οι οποίες είναι: Περιοχές και Είδη μουσικής. Όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις, μέσα από αυτές τις δύο μεγάλες κατηγορίες μπορείς να περιηγηθείς στην ιστοσελίδα εύκολα, γρήγορα και στοχευμένα. Μέσα από την κατηγορία "Περιοχές", έχεις τη δυνατότητα να βρεις πανελλαδικούς αλλά και τοπικούς σταθμούς μικρότερων περιοχών. Επίσης, θα δεις ότι υπάρχουν ραδιόφωνα και από το εξωτερικό. Από την άλλη, η κατηγορία "Είδη Μουσικής" θα σε καθοδηγήσει στον κατάλληλο σταθμό ανάλογα με τα δικά σου ακούσματα, το γούστο σου στη μουσική αλλά και την εκάστοτε διάθεσή σου.
 
Εφόσον το ραδιόφωνο είναι αγαπημένη σου συνήθεια και είναι καθημερινή παρέα για σένα, τότε σίγουρα πρέπει να βάλεις το Live24.gr στους σελιδοδείκτες σου!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: live24.gr

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram