DriverView - Δωρεάν πρόγραμμα προβολής εγκατεστημένων drivers

Εμφάνιση όλων των drivers που έχει ο υπολογιστής σου


Το DriverView είναι μια δωρεάν χρησιμότατη εφαρμογή για Windows υπολογιστές η οποία εμφανίζει μια λίστα από τους υπάρχοντες εγκατεστημένους drivers του συστήματός μας. Μας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους εν λόγω drivers  όπως: την περιγραφή, την έκδοση, το όνομα του προϊόντος καθώς και την εταιρία κατασκευής του driver.

Το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση λόγω ότι είναι portable, δηλαδή κατεβάζεις το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζεις με ένα ανάλογο πρόγραμμα που προφανώς έχεις στον υπολογιστή σου (αν δεν έχεις, σου προτείνω το 7Zip) και τρέχεις το εκτελέσιμο αρχείο που βρίσκεται μέσα στον φάκελο. Αφού ανοίξεις το πρόγραμμα, από την καρτέλα View, μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση των Drivers που αφορούν τα προγράμματα της Microsoft. Από προεπιλογή φαίνονται αυτοί οι drivers ενώ οι υπόλοιποι για να ξεχωρίζουν έχουν διαφορετικό χρώμα.


Έκδοση: 1.50
Μέγεθος: 44.5 ΚΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: nirsoft.net
Πηγή: nirsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal