Free Address Book - Δωρεάν εφαρμογή ατζέντας/τηλεφωνικού καταλόγου

Δωρεάν ατζέντα


To Free Address Book είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows λειτουργικό σύστημα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ατζέντα ή ως ένας πρακτικός τηλεφωνικός κατάλογος  με δυνατότητα αρκετών καταχωρήσεων όπως διευθύνσεις, αριθμούς σταθερών τηλεφώνων, κινητά, το όνομα εταιρίας, χώρα, πόλη, websites και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των επαφών και των συνεργατών μας. 

Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως μπορούμε να βάλουμε σε κατηγορίες τις επαφές μας, οι οποίες δημιουργούνται από εμάς και δεν είναι τυποποιημένες. Εξίσου ωραία προσθήκη είναι και η επιλογή ημερομηνίας γέννησης όπου μπορούμε να ορίσουμε να μας ειδοποιεί η εφαρμογή όταν κάποιος από τις επαφές μας έχει γενέθλια. Φυσικά, υπάρχει χώρος για να βάλουμε φωτογραφίες των επαφών αλλά και ένα κενό πεδίο για να γράψουμε σημειώσεις, ξεχωριστά για κάθε επαφή. 

Επίσης, μπορούμε να εκτυπώσουμε εύκολα τις επαφές με όλες τις καταχωρημένες λεπτομέρειες. Το πρόγραμμα, εκτός από την κανονική, εγκαταστάσιμη μορφή του, διατίθεται και σε portable έκδοση χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή μας.

Συμπέρασμα: Απλό, λιτό, κάνει αυτό ακριβώς που λέει για μια ηλεκτρονική ατζέντα και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν! 

Έκδοση: 1.10.3
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: GAS Softwares
Πηγή: gassoftwares.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal