Smart Defrag - H καλύτερη δωρεάν εφαρμογή ανασυγκρότησης δίσκων

smart Defrag - Ανασυγκρότηση δίσκων (και SSD)

Είναι γνωστό ότι μία από τις βασικές αιτίες για την ασταθή και αργή απόδοση ενός υπολογιστή οφείλεται στα fragments (Θραύσματα), αρχεία που δημιουργούνται κατά την προσθαφαίρεση διαφόρων προγραμμάτων στον υπολογιστή μας αλλά και από την πολύμηνη χρήση του.

Το Smart Defrag είναι εδώ γιαυτό τον λόγο. Από την πασίγνωστη εταιρία Iobit που ίσως την γνωρίζετε από το εξίσου γνωστό «καθαριστικό» για τον υπολογιστή Advanced System Care, είναι δωρεάν και παρέχει αποτελεσματική ανασυγκρότηση στους σκληρούς δίσκους με έξυπνο τρόπο, για ταχύτερη φόρτωση αρχείων και υψηλότερες αποδόσεις. 

Το Smart Defrag όχι μόνο ανασυγκροτεί τον σκληρό σας δίσκο (HDD), αλλά διαθέτει λειτουργία Trimming SSD, για να επιταχύνει την ταχύτητα πρόσβασης στο δίσκο και να βελτιώσει την ανθεκτικότητα του δίσκου. Το Smart Defrag είναι επίσης ειδικά βελτιστοποιημένο στον αλγόριθμο οργάνωσης αρχείων στα Windows 10. Για να γίνει πιο ισχυρό, το Smart Defrag 6 παρέχει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες που περιλαμβάνουν: Boot Time Defrag, το οποίο μπορεί να ανασυγκροτήσει το μητρώο (registry) των Windows για να απελευθερώσει περισσότερη μνήμη RAM και να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του συστήματος. 

Μπορείτε επιπλέον να προσαρμόσετε το Boot Time Defrag σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η αυτόματη ανασυγκρότηση και η προγραμματισμένη ανασυγκρότηση μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι δίσκοι σας είναι πάντα στη καλύτερη κατάσταση. Τέλος, να αναφέρουμε πως στο μενού του προγράμματος θα το βρείτε και στην ελληνική γλώσσα. 

Έκδοση: 6.7.0
Μέγεθος: 15.2 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: iobit.com
Πηγή: iobit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
 


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram