Advanced SystemCare - Το καλύτερο καθαριστικό για τον υπολογιστή σου

Δωρεάν καθαρισμός υπολογιστή


Το «Advanced SystemCare» ανήκει στην αξιόπιστη εταιρία IObit με ποιοτικά προγράμματα στο ενεργητικό της. Το πρόγραμμα αυτό, στη δωρεάν του έκδοση είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο για τον υπολογιστή μας. Με λίγα κλικ του ποντικιού, βοηθάει στην προστασία, την επισκευή, την καθαριότητα, και τη βελτιστοποίηση του PC μας.

Με πολλά εκατομμύρια downloads από το 2006, αυτό το φανταστικό, βραβευμένο και ελεύθερο λογισμικό επισκευής και διόρθωσης σφαλμάτων, είναι ένα «must-have» εργαλείο για όλους, έμπειρους και μη.

H οικογένεια της Iobit, διαθέτει και άλλα αξιόλογα προγράμματα που παρουσιάσαμε εδώ στο dwrean.net. Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το Smart Defrag, το Iobit Unistaller, το Malware Fighter, το Driver Booster, το IObit Unlocker και το Start Menu 8

Δεν είναι τυχαίο που απέκτησε τόσους πολλούς θαυμαστές αυτό το πρόγραμμα. Προσεγμένο, πανεύκολο ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη, γρήγορο και κυρίως αποτελεσματικό. Οι περισσότεροι που το χρησιμοποιούν, δε γυρίζουν πίσω, δηλαδή δε θέλουν να πάνε σε άλλα παρόμοια προγράμματα καθαρισμού του υπολογιστή και το θεωρούν την καλύτερη λύση για το σύστημά τους.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα, πράγμα που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους μη αγγλομαθείς.

Έκδοση: 16.4.0
Μέγεθος: 49.1 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: iobit.com
Πηγή: iobit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal