Γλώσσα Α΄& Β΄ Δημοτικού - Δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό

Δωρεάν λογισμικό για τη Γλώσσα Α΄& Β΄ Δημοτικού


Ένα δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό σε μορφή Flash που μας προσφέρει το παιδαγωγικό ινστιτούτο του υπουργείου παιδείας και αφορά την Γλώσσα Α΄& Β΄ Δημοτικού.

Ένα απαραίτητο ενισχυτικό εκπαιδευτικό λογισμικό για να δουλέψουν τα παιδιά σας παράλληλα με το υπάρχον βιβλίο της Γλώσσας. Συγκεκριμένα το δωρεάν λογισμικό περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες:


  • Η Μαγική γραμμούλα: Απευθύνεται σε παιδιά της Α' Τάξης
  • Ο Φαγαλέξης: Απευθύνεται και στις δύο τάξεις. Σε επίπεδο διδασκαλίας καινούριων γνώσεων για τα παιδιά της Α΄ τάξης και ανάκλησης γνώσεων που αποκτήθηκαν στην Α΄ τάξη γι’ αυτά της Β΄.
  • Η Κοκκινοσκουφίτσα: Απευθύνεται και στις δύο τάξεις. Σε επίπεδο διδασκαλίας καινούριων γνώσεων για τα παιδιά της Α΄ τάξης και ανάκλησης γνώσεων που αποκτήθηκαν στην Α΄ τάξη γι’ αυτά της Β΄.
  • Ο Λύκος και οι 4 εποχές: Αυτή η θεματική ενότητα σχεδιάστηκε για τα παιδιά της Β΄ τάξης, χωρίς να αποκλείονται και αυτά της Α΄, εφόσον μπορούν να ανταποκριθούν.


Με λίγα λόγια, η χρήση του λογισμικού δεν υπαγορεύεται από την ηλικία των μαθητών αλλά από το βαθμό κατάκτησης των γλωσσικών δεξιοτήτων, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών για τη γλωσσική διδασκαλία στις δύο τάξεις.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 91.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Παιδαγωγικό Ινστιτούτο
Πηγή: e-yliko.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus