DAZ Studio - Δωρεάν δημιουργία 3D εικόνων και animation

DAZ Studio - Εκπληκτικά τρισδιάστατα μοντέλα και Animation

Το DAZ Studio είναι ένα δωρεάν εκπληκτικό εργαλείο που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει τρισδιάστατες αληθοφανείς ψηφιακές εικόνες και animation. Είναι το τέλειο εργαλείο για το σχεδιασμό μοναδικών ψηφιακών έργων τέχνης και animation με τη χρήση εικονικών ανθρώπων, ζώων, σκηνικών, οχημάτων, εξαρτημάτων, περιβάλλον κ.α. Επίσης, σε αυτό το link θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από δωρεάν αλλά και επι πληρωμή τρισδιάστατα μοντέλα για να ξεκινήσεις.

Ψάξαμε και βρήκαμε μια σειρά από βίντεο-οδηγούς στα αγγλικά με τους οποίους μπορείς να κάνεις μια σπουδαία αρχη στη σχεδίαση τρισδιάστατων μοντέλων αν είσαι αρχάριος. Δείτε τα μαθήματα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο: Μαθήματα DAZ Studio.

Το DAZ Studio είναι διαθέσιμο για Windows και Mac λειτουργικά συστήματα και για να μπορέσεις να το κατεβάσεις θα χρειαστεί να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο επίσημο site. Το Link για την εγγραφή και το κατέβασμα, θα το βρεις στο τέλος του άρθρου.

Έκδοση: 4.12.0.86
Μέγεθος: 1.5 GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac
Κατασκευαστής: DAZ Productions
Πηγή: daz3d.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram