Startup Delayer - Επιταχύνετε την εκκίνηση του υπολογιστή σας

Δωρεάν πρόγραμμα για γρήγορη εκκίνηση του υπολογιστή

Το Startup Delayer είναι μία δωρεάν εφαρμογή η οποία σας δίνει την δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την διαδικασία εκκίνησης του υπολογιστής σας καθυστερώντας τις εφαρμογές που ξεκινούν μαζί του.

Με τον τρόπο αυτό, ο υπολογιστής σας γίνεται χρησιμοποιήσιμος πολύ πιο γρήγορα. Το Startup Delayer δεν θα σταματήσει εντελώς την εκκίνηση των προγραμμάτων που επιλέξετε, απλά θα ξεκινήσει αυτές τις εφαρμογές όταν βρει το PC σας πιο αδρανή.


Το πρόγραμμα δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις εφαρμογές που ξεκινούν με τα Windows και να τις τοποθετήσετε στο πεδίο με τις "καθυστερημένες εφαρμογές". Φυσικά, αυτό να το κάνετε με φειδώ και να μη τις επιλέξετε όλες διότι μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα. Για παράδειγμα, δεν θέλουμε να καθυστερήσουμε την εκκίνηση του Antivirus, διότι είναι σημαντικό να είναι ενεργό καθ'όλη τη διάρκεια που είναι ανοικτός ο υπολογιστής.

Επίσης, το Startup Delayer διατίθεται στην Ελληνική γλώσσα και δεν θα δυσκολέψει καθόλου τους μη αγγλομαθείς φίλους μας.  Στο download link που σας δίνουμε, επιλέξτε την Standard έκδοση, η οποία είναι δωρεάν.
  
Έκδοση: 3.0 (build 366)
Μέγεθος: 5.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: r2 Studios
Πηγή: r2.com.au
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram