Εδώ ψάχνεις...

Alexa Extension - Δείτε πόσο δημοφιλές είναι ένα site

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016


Με τo Alexa Extension, μπορείτε να δείτε την δημοτικότητα παγκοσμίως του κάθε site που επισκέπτεστε. Η παγκόσμια κατάταξη του site μας δίνει τη θέση που βρίσκεται κάθε web site σύμφωνα με τους επισκέπτες που δέχεται.

π.χ. αν μια ιστοσελίδα έχει κατάταξη (Rank): 45.000 τότε το συγκεκριμένο site κατέχει την 45.000η θέση σε όλο τον κόσμο!  Προσωπικά, έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο σε όλους  τους υπολογιστές μου, μια εμμονή, μια συνήθεια...για να καταλάβετε τι σας λέω, με το που βρεθώ σε ένα site, κατευθείαν το μάτι μου πέφτει στο αριθμό της παγκόσμιας κατάταξης , και έτσι καταλαβαίνω με τι site ''έχω να κάνω''

Ετσι, ένα site με rank π.χ. 120.000 δέχεται πολύ περισσότερους επισκέπτες από ένα site που το rank του είναι 2.330.000. Δηλαδή, όσο μικρότερος αριθμός εμφανίζεται στη toolbar, τόσο πιο κοντά στην κορυφή του παγκοσμίου Internet βρίσκεται το site.Εκτός από την παγκόσμια κατάταξη, εμφανίζει και την εγχώρια κατάταξη του κάθε site.

Να θυμάστε πως κατεβάζοντας το πρόσθετο της Alexa ανεβάζετε τη δημοτικότητα του δικού μας site! Το dwrean.net λοιπόν, προτρέπει σε όλους του φίλους του να εγκαταστήσετε αυτό το πολύτιμο εργαλείο. Είναι σαν να μας λέτε ένα ευχαριστώ!

Στο download link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στο site της alexa για να κατεβάσετε τo extension για τον φυλλομετρητή που έχετε. Διατίθεται για Google Chrome και Mozilla.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα