Alexa Traffic Rank - Δες τη δημοτικότητα οποιασδήποτε ιστοσελίδας

Alexa Traffic Rank


Με τo Alexa Traffic Rank, μπορείτε να δείτε τη παγκόσμια δημοτικότητα του κάθε site που επισκέπτεστε. Η παγκόσμια κατάταξη μάς δίνει τη θέση που βρίσκεται κάθε web site σύμφωνα με τους επισκέπτες που δέχεται.
Για παράδειγμα: αν μια ιστοσελίδα έχει κατάταξη (Rank): 45.000, τότε το συγκεκριμένο site κατέχει την 45.000η θέση σε όλο τον κόσμο!  

Προσωπικά, έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο σε όλους τους υπολογιστές μου, μια εμμονή, μια συνήθεια...ένας ψυχαναγκασμός!  Για να καταλάβετε τι σας λέω, με το που βρεθώ σε ένα site, κατευθείαν το μάτι μου πέφτει στο αριθμό της παγκόσμιας κατάταξης και έτσι καταλαβαίνω με τι site έχω να κάνω.

Έτσι, ένα site με rank 120.000, δέχεται πολύ περισσότερους επισκέπτες από ένα site που το rank του είναι 2.330.000. Δηλαδή, όσο μικρότερος αριθμός εμφανίζεται στο πρόσθετο, τόσο πιο κοντά στην κορυφή του παγκοσμίου Internet βρίσκεται το site. Εκτός από την παγκόσμια κατάταξη, εμφανίζει και την εγχώρια κατάταξη του κάθε site.






Να θυμάστε πως κατεβάζοντας το πρόσθετο της Alexa ανεβάζετε τη δημοτικότητα του δικού μας site! Το dwrean.net λοιπόν, προτρέπει σε όλους του φίλους του να εγκαταστήσετε αυτό το πολύτιμο εργαλείο. Είναι σαν να μας λέτε ένα ευχαριστώ!

Στο download link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στο site της alexa για να κατεβάσετε τo extension για τον φυλλομετρητή που έχετε. Διατίθεται για Google Chrome και Mozilla Firefox.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram