Trivial Pursuit for Children - Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι Γνώσεων

Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι γνώσεων


To Trivial Pursuit το ξέρετε όλοι. Το ελληνικό Trivial Pursuit for Children το ξέρετε; Πρόκειται για ένα δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι γνώσεων που προορίζεται για παιδιά αλλά και για μεγάλους και περιέχει περίπου 1000 ερωτήσεις. Το καλό σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι είναι ελληνικό και κατασκευασμένο από φοιτητές Εφαρμοσμένης πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Κανόνες Παιχνιδιού:
Αφού δώσετε το όνομα που θέλετε ξεκινάει το παιχνίδι. Αρχικά θα πρέπει να ρίξετε το ζάρι. Στο αποτέλεσμα της πρώτης ζαριάς ξεκινάτε να μετράτε από το κέντρο του ταμπλό και σε όποια κατεύθυνση θέλετε. Σε κάθε ρίξιμο ζαριού εμφανίζεται και μία ερώτηση στην οποία θα πρέπει να απαντήσετε ανάμεσα από τις 3 πιθανές απαντήσεις.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι απαντήσετε σωστά σε ερωτήσεις όταν το πιόνι σας βρίσκεται στα μεγάλα κουτάκια με το βέλος, ώστε να γεμίσετε την ''πίτα'' που βρίσκεται κάτω από το ζάρι. Όταν απαντήσετε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις το παιχνίδι τελειώνει, και αποθηκεύεται το σκορ σας με το όνομα που δώσατε αρχικά.

Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Πετρακόπουλο (ένας εκ της ομάδας ανάπτυξης), ο οποίος μας διέθεσε το παιχνίδι!

Ομάδα ανάπτυξης:
Αλιμπάκη Δήμητρα
Γαβρίλης Διονύσης
Δουβαντζής Κλέαρχος
Εξαμηλιώτου Τζωρτζίνα
Κάρλου Λίλα
Κατινιού Γιώτα
Νικήτα Μαρία
Πετρακόπουλος Νίκος
Σακελλάρης Βαγγέλης
Σακελλάρης Σωτήρης


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram