Uranium Backup 9.6.1 - Δωρεάν και απλή λύση για backup

δωρεάν εφαρμογή για να πάρετε backup τα αρχεία του υπολογιστή σας


Ακούμε συνεχώς για τη σημασία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποια μέρα ο υπολογιστή μας δεν ανταποκρίνεται και βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να χάσουμε πολύτιμα αρχεία. Έτσι, αν έχετε τελικά αποφασίσει να ακολουθήσετε αυτή την σοφή συμβουλή, μπορείτε να ξεκινήσετε με το Uranium Backup.

Αυτή η εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα σας βοηθήσει να πάρετε backup σε επιλεγμένα αρχεία ή ολόκληρους δίσκους και να τα αποθηκεύσετε σε διαφορετικές τοποθεσίες, όπως δικτυακούς σκληρούς δίσκους, FTP, εξωτερικούς δίσκους ή όπου αλλού θέλετε. Το καλό όμως με αυτού του  είδους τα προγράμματα και η διαφορά τους με το χειροκίνητο backup, είναι οι αυτοματισμοί που περιέχουν. Δηλαδή, το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να αυτοματοποιήσει το backup σε συγκεκριμένες ημέρες ή και ώρες που θα του ορίσετε και θα έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο.

Έκδοση: 9.6.1
Μέγεθος: 18 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nanosystems S.r.l.
Πηγή: uranium-backup.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram