Free Ringtone Maker - Απίστευτα εύκολο δωρεάν πρόγραμμα για να φτιάχνουμε ήχους κλήσης

Ringtone maker - Δωρεάν δημιουργία ringtones


Για να μη βασανιζόμαστε και φορτώνουμε τον υπολογιστή μας με διάφορα πολύπλοκα και βαριά προγράμματα επεξεργασίας ήχου για τη χρησιμοποίησή τους σε μία και μόνο εργασία, το Free Ringtone Maker για υπολογιστές με Windows, μάς δίνει τη λύση στη δημιουργία Ringtone.

Το Free Ringtone Maker είναι αυτό το πρόγραμμα που χρειάζεσαι για να «κόψεις» εύκολα και γρήγορα ολόκληρα τραγούδια ώστε να τα χρησιμοποιήσεις ως ήχο κλήσης στο κινητό σου.  Ένα πολύ εύχρηστο και γρήγορο πρόγραμμα, κατάλληλο για τους λάτρεις των ρεφρέν!

Για να το κατεβάσουμε, θα μεταβούμε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, όπου στη δεξιά πλευρά θα δεις δύο διαφορετικές εκδόσεις του πρόγράμματος. Για την εγκαταστάσιμη μορφή (exe) θα πατήσεις στη πρώτη επιλογή ενώ για την portable (φορητή), θα επιλέξεις τη δεύτερη επιλογή. Όπως ακριβώς φαίνεται στο screenshot που ακολουθεί:



Έκδοση: 2.5
Μέγεθος: 1.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: musetips.com
Πηγή: musetips.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram