Sudden Strike Iwo Jima - Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα

Sudden Strike Iwo Jima - Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα

Τα ξημερώματα της 19 Φεβρουαρίου 1945, Αμερικανοί πεζοναύτες ξεκίνησαν μια σημαντική αποστολή στις ακτές του Ειρηνικού, νότια της Ιαπωνίας. Ο φόβος διαπερνούσε τον αέρα και οι Ιάπωνες υπεράσπιζαν τα εδάφη τους. Μαχητικοί και κουρασμένοι, αλλά ανυποχώρητοι, αυτοί οι ηρωικοί πεζοναύτες προσπαθούν να υψώσουν την Αμερικάνικη σημαία.

Ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο η αποστολή σου ως παίκτης είναι να οργανώσεις με στρατηγική την μάχη, ώστε να διασπάσεις τις ιαπωνικές δυνάμεις και να υψώσεις την αμερικανική σημαία στα εδάφη του νησιού. Τα στρατεύματά σου μπορούν να επιτεθούν από τη στεριά ή το νερό, αλλά η τελική αναμέτρηση αναμένεται να γίνει από τον αέρα. Οδήγησε τους Αμερικανούς πεζοναύτες στη νίκη, ώστε να γράψουν ιστορία στο καταπληκτικό και δωρεάν «Sudden Strike Iwo Jima»! 

Για την ιστορία, το παιχνίδι αναφέρεται στην πραγματική μάχη που έγινε  στο γιαπωνέζικο νησί «Ίβο Τζίμα» όπου οι Αμερικανοί μετά από πέντε εβδομάδες βίας και αιματοχυσίας, κατάφεραν να καταλάβουν το νησί.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 172 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: gametop.com
Πηγή: gametop.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal