Εδώ ψάχνεις...

Adaware Free Antivirus - Δωρεάν προστασία του υπολογιστή σας

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Δωρεάν Antivirus


Το Ad-Aware στην δωρεάν έκδοση του σας παρέχει ένα αρκετά γρήγορο και αποτελεσματικό antivirus και anti-spyware*! Σας παρέχει download protection, δηλαδή όσο εσείς κατεβάζετε  αρχεία, φιλτράρει για ιούς ή οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό προσπαθεί να τρυπώσει και να βλάψει τον υπολογιστή σας και σας ειδοποιεί! Τέλος, στη δωρεάν έκδοση υποστηρίζεται η προστασία σε πραγματικό χρόνο (Real time protection).


*Spyware: Με τον όρο Spyware (Λογισμικό Κατασκοπίας) αναφερόμαστε σε ένα είδος κακόβουλου λογισμικό το οποίο φορτώνεται κρυφά (με ύπουλο τρόπο) σε έναν υπολογιστή χωρίς να το ξέρει ο χρήστης και εκτελείται στο παρασκήνιο κάνοντας διάφορα πράγματα πίσω από την πλάτη του χρήστη. Το Spyware κρύβεται ώστε να μην μπορεί το θύμα να τον εντοπίσει εύκολα, συγκεντρώνει στοιχεία σχετικά με το χρήστη (ιστοσελίδες που επισκέπτεται, κωδικούς πρόσβασης, ακόμη και αριθμούς πρόσβασης πιστωτικών καρτών). Επίσης αλλάζει ρυθμίσεις και εκτελεί άλλες κακόβουλες και ενοχλητικές δραστηριότητες.

Έκδοση: 12
Μέγεθος: 1.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Lavasoft
Πηγή: lavasoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr