TeamViewer 12 - Το πιο γνωστό πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης



Το πασίγνωστο πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης στην νέα του και πιο γρήγορη έκδοση! Με το Teamviewer μπορείτε να συνδεθείτε απομακρυσμένα με κάποιον υπολογιστή! Μπορείς δηλαδή από την δουλειά να διαχειρίζεσαι τον υπολογιστή του σπιτιού αρκεί να το έχεις ενεργοποιημένο!

Πόσες φορές δεν χρειαστήκατε κάτι και είπατε «το έχω στον υπολογιστή του σπιτιού»; Με αυτό το προγραμματάκι μάλλον δεν θα το ξαναπείτε! Επίσης, είναι κατάλληλο για απομακρυσμένη βοήθεια σε υπολογιστές των φίλων μας ή των πελατών μας.

Εκτός από Windows, διατίθεται σε εκδόσεις για κινητά τηλέφωνα (Android-iPhone-Windows Phone) όπως και για Macintosh και Linux λειτουργικά συστήματα.

Τέλος, να ενημερώσουμε ότι διατίθενται ειδικές εκδόσεις όπως η Quick Support για άμεση υποστήριξη χωρίς εγκατάσταση, απλά το τρέχεις και δίνεις τον κωδικό σε αυτόν που θέλεις να «μπει» στον υπολογιστή σου, αλλά και η έκδοση Quick Join, ιδανική για meetings και συνεδρίες.

Έκδοση: 12.0.78716
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh / Android / iPhone / WinPhone
Κατασκευαστής:TeamViewer GmbH
Πηγή: Teamviewer.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: