Photo Black and Color - Αφαιρούμε επιλεκτικά το χρώμα από φωτογραφίες

Αφαίρεση χρώματος από φωτογραφίες


Πολύς κόσμος ψάχνει για δωρεάν εφαρμογές που να αφαιρούν επιλεκτικά το χρώμα από κάποιο αντικείμενο σε φωτογραφίες χωρίς να επηρεαστεί ολόκληρη η εικόνα. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον αναγνώστη του dwrean.net "Makis kan" που μας πρότεινε το παρακάτω πρόγραμμα.

Το δωρεάν λογισμικό που θα σου παρουσιάσω λέγεται Photo Black & Color (Από τον δημιουργό του εκπληκτικού Photofiltre), το οποίο μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε όλα τα χρώματα από μια εικόνα, εκτός από εκείνα που θέλουμε να κρατήσουμε. Αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα, «παίζεις» λίγο με το Tolerance μέχρι να βρεις το επιθυμητό χρωματισμό.


αφαίρεση χρώματος από εικόνες


Για να επιλέξεις τα χρώματα που θέλεις να κρατήσεις, απλά χρησιμοποίησε το παρεχόμενο εργαλείο επιλογής χρώματος και στη συνέχεια πατάς το κουμπί εκτέλεσης (execute) για να δεις τα αποτελέσματα.

Φανταστικό, εύκολο και χωρίς πολλά πολλά, έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις σε προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόγραμμα είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή. 
 
Έκδοση: 1.0
Μέγεθος:  929 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Antonio Da Cruz
Πηγή: photofiltre-studio.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal