HJ-Split - Διαχωρισμός μεγάλων αρχείων εύκολα και γρήγορα

 Δωρεάν πρόγραμμα διαχωρισμού μεγάλων αρχείων

Το HJ-Split είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows που σου επιτρέπει να «κόψεις» αρχεία μεγάλου μεγέθους σε μικρότερα! Η εφαρμογή δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση, απλά «τρέχεις» το αρχείο .exe και μπορείς να χωρίσεις αρχεία μεγέθους μέχρι και 100GB!

Για να καταλάβεις ακριβώς τη χρησιμότητα του προγράμματος, σκέψου ότι θέλεις να στείλεις με email ένα αρχείο ενός gigabyte η και παραπάνω. Είναι πολύ δύσκολο να σταλεί έως αδύνατο! Με το HJ-Split το κόβεις σε πολλά μικρά αρχεία και έτσι είναι δυνατή η αποστολή τους!

Πως το χρησιμοποιούμε:

Αρχικά, θα πατήσουμε το κουμπί «Split» και θα πρέπει να ορίσουμε πόση χωρητικότητα θα έχει το εκάστοτε «κομμάτι» από ολόκληρο το αρχείο. Διαλέγουμε το αρχείο που θέλουμε από το «input», και επιλέγουμε που θα αποθηκευτεί από το «output». Στη συνέχεια πατάμε το «Start». Τώρα θα αρχίσει να χωρίζει το αρχεία σε ισόποσα μεγέθη.

Διαχωρισμός μεγάλων αρχείων σε ισόποσα μικρότερα

Αφού τελειώσει η διαδικασία, για να μπορέσουμε να ανοίξουμε αυτά τα αρχεία, θα πρέπει να επιλέξουμε το κουμπί «Join». Επιλέγουμε από το «input», το πρώτο αρχείο (.001) από τα διαχωρισμένα και με το κουμπί start, θα αρχίσει να τα επαναφέρει όλα σε ένα αρχείο. Όπως το αρχικό.

Όπως καταλαβαίνεις, το άτομο στο οποίο θα στείλουμε το αρχείο, θα πρέπει να έχει και αυτός το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να μπορέσει να ανοίξει τα αρχείο. 

σ.σ: Εν έτη 2023, υπάρχουν  διάφορα sites που μέσω της Cloud τεχνολογίας μάς επιτρέπουν να στέλνουμε μεγάλα αρχεία. Όπως είναι το WeTransfer και το SendGB. Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που αρέσκονται με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω email και δε θέλουν να παρεμβαίνουν τρίτες Online εφαρμογές. Οπότε, προγράμματα σαν το HJ-Split, απευθύνονται σε αυτούς τους ανθρώπους. 

Έκδοση: 3.0 
Μέγεθος: 190 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: freebyte.com 
Πηγή: hjsplit.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal