Permanent Delete 1.2 - Μετά από αυτό, δεν υπάρχει γυρισμός

δωρεάν εφαρμογή οριστικής διαγραφής αρχείων και φακέλων

Το Permanent Delete είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαγράψετε αρχεία και φακέλους μόνιμα, έτσι ώστε κανένα εξειδικευμένο λογισμικό να μπορεί να ανακτήσει αυτά τα αρχεία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τρεις μεθόδους διαγραφής, τις γρήγορες και αρκετά ασφαλής μέχρι τις αργές και άκρως ασφαλής.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Αφού ανοίξετε το πρόγραμμα, θα μπορέσετε να προσθέσετε τα αρχεία που θέλετε να διαγράψετε με το το κουμπί "Add files". Στη συνέχεια κλικάρετε στο "Permanent Delete" και αυτό ήταν.  Με το κουμπί "Add" μπορείτε επίσης να διαγράψετε το περιεχόμενο ολόκληρων δίσκων. Προσοχή όμως, ότι διαγράψεις δεν είναι αναστρέψιμο!

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προστατέψετε το περιεχόμενό σας από τρίτους. Για παράδειγμα, όταν θα πουλήσετε έναν σκληρό δίσκο που είχατε στην κατοχή σας, καλό είναι να διαγράψετε με το Permanent Delete τα αρχεία σας ώστε ο νέος κάτοχος να μην μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα σας.
 
Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 1.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Puran Software
Πηγή: puransoftware.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus