Εδώ ψάχνεις...

BackUp Maker 7.2 - Εύκολο backup των αρχείων σας

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016


Εδώ που τα λέμε ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι απαραίτητο για κάθε χρήστη υπολογιστή. Τι είναι αυτό που φοβόμαστε όλοι;  Να μην χάσουμε πολύτιμα αρχεία από τον υπολογιστή μας, σωστά;....σωστά. Τι είναι αυτό που κάνει και χάνουμε τα αρχεία μας; Πολλά και διάφορα, όπως οι ιοί, τα λάθη των χρηστών, τα ανεξήγητα κολλήματα του υπολογιστή κ.α, μπορεί να σας βάλουν σε κίνδυνο να χάσετε σημαντικά δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Το BackUp Maker αποθηκεύει αυτόματα τα δεδομένα σας και την ίδια στιγμή προσφέρει έναν  εύκολο χειρισμό με λίγα βήματα: Επιλέξτε τα δεδομένα σας, προαιρετικά διαλέγετε προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, στην συνέχεια επιλέγετε τον προορισμό των αρχείων και τα πολύτιμα έγγραφα σας μεταφέρονται σε μορφή zip σε ένα σκληρό δίσκο, USB flash drive ή απευθείας σε CD / DVD, όπως το έχετε προγραμματίσει.

Για να εξασφαλιστεί ότι τα ευαίσθητα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλής ανά πάσα στιγμή, το BackUp Maker παρέχει μια εξαιρετικά ασφαλή κρυπτογράφηση έως και 256 bits (AES). Σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε τα αντίγραφα ασφαλείας σε ένα σέρβερ μέσω FTP / FTPS.
 

Έκδοση: 7.2
Μέγεθος: 74 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: ASCOMP Software GmbH
Πηγή: ascomp.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
  Download   
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr