Tixati - Από τα καλύτερα Bittorrent Client

Tixati - Δωρεάν ελαφρύ πρόγραμμα για να κατεβάζεις Torrents


Γνωρίζουμε όλοι τι είναι τα torrents και αν δε γνωρίζει κάποιος, ευκαιρία να ανατρέξει στο άρθρο μας που αναλύουμε Τι είναι το BitTorrent. Φυσικά, γνωρίζουμε και ποιες κλασικές υπηρεσίες προτιμούμε για να κάνουμε downloading αρχεία. Βέβαια, αυτές οι υπηρεσίες/sites, από τη μία τις βλέπεις online και την άλλη μέρα βλέπεις μαύρο, σαν τότε με την ΕΡΤ.  

Το Tixati όμως το ξέρεις; Αν δεν το γνωρίζεις, σου σε λέω ότι τελευταία έχει πάρει τα «πάνω» του ως ένα από τα καλύτερα και πιο γρήγορα bittorrent client προγράμματα!

Διαθέτει ένα ελκυστικό γραφικό περιβάλλον, μας παρέχει πολλές πληροφορίες για τα αρχεία που κατεβάζουμε αλλά και για την ταχύτητα του downloading, και γενικά το Tixati είναι ένα εργαλείο που ο κάθε μέσος χρήστης θέλει να έχει στη συλλογή του. Βέβαια, αυτό που κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα να χαίρει την αγάπη του κόσμου, είναι πως πρόκειται για ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα, χωρίς ίχνος διαφημίσεων και πάρα πολύ ελαφρύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Εκτός από Windows, υπάρχουν εκδόσεις και για Linux ενώ θα βρούμε και μία Portable έκδοση. Τι περιμένεις λοιπόν, κατέβασέ το!

Έκδοση: 3.16
Μέγεθος: 16.3 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: tixati.com
Πηγή: tixati.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal