TeamSpeak - Ένας επαναστατικός χώρος συνομιλίας

TeamSpeak - δωρεάν Chat Client


Το TeamSpeak είναι ένας επαναστατικός Chat Client, δηλαδή ένας χώρος όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με διάφορους ανθρώπους μέσω γραπτού αλλά και φωνητικού λόγου.
Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό προς τους χρήστες, είναι η απίστευτη γρήγορη απόκριση και τα ανύπαρκτα κολλήματα που συναντάμε συνήθως σε γνωστά αντίστοιχα προγράμματα.

Ήδη το χρησιμοποιούν χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο και όπως θα αντιληφθείτε έχουν δημιουργηθεί κανάλια από φοιτητές διαφόρων πανεπιστημίων, από χρήστες που παίζουν online games και γενικά θα βρείτε διάφορες κοινότητες που χρησιμοποιούν την εν λόγω υπηρεσία. Φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι για να προσκαλείτε του φίλους σας για προσωπικές αλλά και επαγγελματικές συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρέχει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux και Macintosh. Στο download link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα όπου θα βρείτε τις εκδόσεις για όλα τα προαναφερθέντα λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 3.5.6
Μέγεθος: 86.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux /  Android / iOS
Κατασκευαστής: TeamSpeak Systems GmbH
Πηγή: teamspeak.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram