5 Days A Stranger - Δωρεάν Adventure παιχνίδι με δόσεις τρόμου



Πρόκειται για ένα δωρεάν Adventure παιχνίδι με δόσεις τρόμου. Οι λάτρεις αυτού του είδους παιχνιδιών δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε ένα παιχνίδι με ρετρό γραφικό περιβάλλον αλλά όπως ξέρουμε καλά, σε αυτά τα παιχνίδια, αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι το story! Εξάλλου, το παιχνίδι έχει φτιαχτεί από τον εξπέρ του είδους Ben Croshaw, ενώ οι παλιοί Gamers θα εκτιμήσουν το 5 Days A Stranger", διότι με κάτι τέτοια ξεκίνησαν την "gaming καριέρα τους".

Επίσης, το Soundtrack του παιχνιδιού είναι εξαιρετικό και σας βάζει για τα καλά στο κλίμα του "5 Days A Stranger". Για να κατεβάσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας, στο πρώτο download link στο τέλος του άρθρου θα βρείτε την κανονική έκδοση του παιχνιδιού. Στο δεύτερο λινκ που θα δείτε, περιλαμβάνεται μια Special Edition του παιχνιδιού (όπως και άλλα specials editions από άλλα παιχνίδια του ίδιου δημιουργού), όπου σας προσφέρεται κανονικά το παιχνίδι με έξτρα καλούδια.


Δείτε ένα βίντεο από το παιχνίδι: 



Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Ben Croshaw
Πηγή: fullyramblomatic.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης  

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: