Διαδραστική Ιστορία - Δωρεάν εκπαιδευτική εφαρμογή για όλη την οικογένεια

Δωρεάν εκπαιδευτική εφαρμογή για όλη την οικογένεια


Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εφαρμογή που στην ουσία αποτελείται από έναν διαδραστικό ιστορικό άτλαντα της Ελλάδας με πλούσιο υλικό για όλες τις εποχές. Η «Διαδραστική Ιστορία» χωρίζεται σε 15 χρονικές ζώνες, από την εποχή του Λίθου έως και την Σύγχρονη Ελλάδα, οι οποίες ονομάζονται Κανάλια.
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο χώρο και στο χρόνο, να εστιάζουν σε περιοχές ή και περιόδους ενδιαφέροντος και να μελετούν περιγραφές τοποθεσιών, γεγονότων, κλπ.

Το αρχείο που θα κατεβάσετε αποτελείται από 6 διαφορετικά συμπιεσμένα τμήματα. Κάντε "Αποθήκευση" και των έξι αρχείων στην ίδια τοποθεσία και στη συνέχεια αποσυμπίεση στο φάκελο που θέλετε. Προσοχή: θα ξεκινήσετε αποσυμπίεση μόνο από το πρώτο αρχείο (Interactive_History.part1.rar) και μετά από λίγο θα δημιουργηθεί αυτόματα ο φάκελος της Διαδραστικής ιστορίας.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 1.3 GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: πλειάδες
Πηγή: photodentro.edu.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

 1. Μου ζητάει java 1.5.0 - 1.5.0_30 ενώ στον υπολογιστή μου έχω windows 7 και You have the recommended Java installed (Version 7 Update 25).
  Τι μπορώ να κάνω για να τρέξει το πρόγραμμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλοι μου, για εμάς που δεν ξέρουμε τη διαδικασία πώς να τα κατεβάσουμε δεν έχετε πιο αναλυτικές οδηγίες; Τουλάχιστο πέστε μας σε ποιο πρόγραμμα ανοίγουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχουν έξι αρχεια. Πρώτα τα κατεβάζεις και τα τοποθετείς σε ένα φάκελο που δημιουργείς εσυ. Τα αρχεία αυτά είναι συμπιεσμένα σε μορφή rar. Για να μπορέσεις να τα αποσυμπιέσεις θα πρέπει να εχεις αντίστοιχο πρόγραμμα, αν δεν έχεις γράψε στο google winrar και θα μπεις στο πρώτο αποτέλεσμα που θα βρεις για να το κατεβάσεις. Αφού το κατεβάσεις , πηγαίνεις στο φάκελο με τα 6 αρχεία, κάνεις δεξί κλικ στο νο1 αρχείο και επιλέγεις extrac here (εξαγωγή εδώ). Αυτό θα αποσυμπιέσει με και τα έξι αρχεία δημιουργόντας έναν φάκελο που περιέχει τα αρχεία της εφαρμογής του διαδραστικού άτλαντα. απο κει και πέρα τρέχεις το εκτελέσιμο αρχείο (exe) που έχει μέσα στο φάκελο που μόλις αποσυμπίεσες και ακολουθείς τα βήματα που σου λεει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"