Cobian Reflector - Δωρεάν πρόγραμμα για να πάρεις backup τα αρχεία σου

Cobian Reflector - Αυτόματο και δωρεάν backup αρχείων


Ακόμα μία αξιόπιστη και δωρεάν λύση (από τις πολλές που έχουμε στο dwrean) για την δημιουργία backup των αρχείων του υπολογιστή μας. Με το Cobian Reflect μπορούμε να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και φακέλων του υπολογιστή ή και από FTP Servers. 

Πρόγραμμα που παίρνει backup δεν νοείται χωρίς αυτοματισμούς, γι' αυτό και το Cobian Reflect έχει αυτόματο προγραμματισμό για backup με την μορφή των Tasks όπου μπορείς να προγραμματίσεις με ακρίβεια τον χρόνο (δηλαδή κάθε πότε) και τα αρχεία που θέλεις να πάρεις backup! 

Φυσικά,  μέσα από ένα πλούσιο μενού που διαθέτει μπορούμε να ορίσουμε με λεπτομέρεια τις παραμέτρους ενός backup και να το φέρουμε όσο το δυνατόν στα μέτρα μας.

Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα αφού το παρακάτω βίντεο που βρήκα στο youtube, εξηγεί τη λειτουργία του προγράμματος.

σ.σ: Να σημειώσουμε πως το Cobian Reflect είναι σε δοκιμαστικό στάδιο (beta) και ίσως συναντήσουμε μερικά bugs. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως στο download link που θα δεις στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα του δημιουργού και εκεί θα παρατηρήσεις ακόμα μια έκδοση με κωδική ονομασία Cobian Backup. Πρόκειται για μια παλιότερη έκδοση που σταμάτησε να την αναβαθμίζει ο δημιουργός και τη θέση του πήρε το Cobian Reflect. Βέβαια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά και την προηγούμενη έκδοση. 


Δείτε ένα σχετικό βίντεο:




Έκδοση: 0.9.99
Μέγεθος: 49.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Luis Cobian
Πηγή: cobiansoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram