Εδώ ψάχνεις...

JPhotoTagger 0.37.8 - Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης εικόνων

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών


Το JPhotoTagger είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης εικόνων. Είναι σύνηθες φαινόμενο να επικρατεί ένα μικρό χάος από τις φωτογραφίες που έχουμε στον υπολογιστή μας. Τις αποθηκεύουμε χωρίς όνομα και τις στοιβάζουμε σε έναν φάκελο όλες μαζί. Στη καλύτερη περίπτωση να χωρίσουμε τους φακέλους ανά έτος.
Χάρη στο JPhotoTagger μπορούμε να διαχειριστούμε τις φωτογραφίες και να τις βάλουμε ετικέτες (tags) με γρήγορο και μαζικό τρόπο. Επίσης, διαθέτει μηχανή αναζήτησης των εικόνων, πολύ γρήγορη και με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά μπορούμε να βρούμε άμεσα αυτό που αναζητούμε.

Το πρόγραμμα διατίθεται για Windows λειτουργικά συστήματα ενώ στο download link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου, θα δούμε ότι εκτός από την κανονική και εγκαταστάσιμη έκδοση, υπάρχει η portable, δηλαδή η φορητή έκδοση που δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορούμε να την μεταφέρουμε σε ένα USB στικάκι.

Έκδοση: 0.37.8
Μέγεθος: 13.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: jphototagger.org
Πηγή: jphototagger.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος ΟικονομίδηςΑν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr