Showmysoft 2.0.1 - Δωρεάν πρόγραμμα που σου εκτυπώνει τις εφαρμογές που έχεις στον PC σου

Δωρεάν πρόγραμμα που σου εμφανίζει όλα τα προγράμματα που έχεις στο PC σου


Όσοι θέλουμε να δούμε τι προγράμματα έχουμε στο PC μας, πηγαίνουμε κλασικά στον πίνακα ελέγχου και από κει βλέπουμε τι προγράμματα έχουμε. Τι θα λέγατε για κάτι πιο απλό αλλά και λίγο πιο χρήσιμο; Το Showmysoft είναι το δωρεάν πρόγραμμα που θα σας δείξει τι προγράμματα έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, με πληροφορίες της τρέχουσας έκδοσης αλλά και μία ακόμα σημαντική και χρήσιμη επιλογή, να μπορείτε να αποθηκεύετε το αποτέλεσμα σε PDF ή CSV. και να το εκτυπώσετε.

Φαντάζομαι, ότι θα είναι χρήσιμο για όσους θέλουν με μια κίνηση να εκτυπώσουν τις εφαρμογές για να ξέρουν τι θα βάλουν μετά από ένα πιθανό φορμάτ. Επίσης, μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε τεχνικούς υπολογιστών. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα είναι portable και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Αφού το κατεβάσετε, κάνε διπλό κλικ επάνω του και έχετε έτοιμα τα αποτελέσματα.

Έκδοση: 2.0.1
Μέγεθος: 3.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: spidersoft.in
Πηγή: spidersoft.in
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
 


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus