WinFF - Δωρεάν και εύκολο πρόγραμμα μετατροπής αρχείων Βίντεο και Ήχου

WinFF - Δωρεάν και εύκολο πρόγραμμα μετατροπής αρχείων Βίντεο και Ήχου


Το WinFF είναι ένα απλό στη χρήση δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να μετατρέψεις οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και ήχου σε διάφορα φορμάτ. Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι κάνει τη δουλειά του πολύ καλά χωρίς περιττές ενέργειες. 

Το WinFF υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα μορφών. Παρακάτω σου δείχνω μια λίστα με μερικές από τις δημοφιλείς μορφές που υποστηρίζονται από το WinFF:

  • Βίντεο: AVI, MP4, MKV, FLV, MOV, WMV, MPEG, 3GP, VOB, WebM, OGV, RM, RMVB, κ.α.
  • Ήχος: MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, WMA, AC3, MP2, M4A, κ.α.

Επιπλέον, το WinFF παρέχει προκαθορισμένες προτάσεις για διάφορες συσκευές και πλατφόρμες, όπως iPhone, iPad, Android συσκευές, PlayStation, Xbox, κ.ά. Αυτό κάνει τη μετατροπή βίντεο για συγκεκριμένες συσκευές ακόμη πιο εύκολη, καθώς δε χρειάζεται να ρυθμίσεις χειροκίνητα τις παραμέτρους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το WinFF είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά, και μπορείς να το απολαύσεις ακόμα και μη γνωρίζεις καθόλου αγγλικά. 

Σημαντικό: Η τελευταία έκδοση είναι η 1.5.5 και απ' ότι βλέπω δε θα γίνει άλλη αναβάθμιση, μιας και δεν υφίσταται πλέον το επίσημο website. Παρ' όλα αυτά, το δοκιμάσαμε σε Windows 11 και τρέχει -ακόμα- απροβλημάτιστα. 

Έκδοση: 1.5.5
Μέγεθος: 20.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: WinFF
Πηγή: winff.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal