Εδώ ψάχνεις...

Ultimate Boot CD 5.3.5 - Ο γιατρός του PC σας!

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016


Το Ultimate Boot CD είναι ένα bootable CD επαναφοράς που περιλαμβάνει λογισμικό που χρησιμοποιείται για την επισκευή, την αποκατάσταση, ή τη διάγνωση σχεδόν οποιουδήποτε προβλήματος του υπολογιστή. Στόχος του είναι να γίνει το πιο ολοκληρωμένο και εύκολο στη χρήση του δωρεάν διαγνωστικό εργαλείο. Σχεδόν όλο το λογισμικό που περιλαμβάνεται στο Ultimate Boot CD αποτελείται από freeware βοηθητικά προγράμματα για τα Windows.

Η συλλογή περιλαμβάνει εργαλεία δοκιμών CPU και RAM, αναγνώριση υλικού, πληροφορίες συστήματος, διαγνωστικά απόδοσης, εργαλεία BIOS, διαγνωστικά σκληρού δίσκου , πρόγραμμα διαγραφής σκληρού δίσκου, δημιουργούς διαμερισμάτων, διαχειριστές εκκίνησης, εργαλεία αρχείων και συστημάτων αρχείων, εργαλεία δικτύου και πολλές διανομές εκκίνησης Linux και DOS.

Δείτε ένα βίντεο στα Γερμανικά αλλά θα καταλάβετε πολλά: Το CD επίσης περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα για να το αντιγράψετε σε USB συσκευή, ώστε να το δουλέψετε σε υπολογιστές χωρίς οδηγό CD, όπως τα netbooks. Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα CD εκκίνησης, δουλεύει ανεξαρτήτως λειτουργικό συστήματος που έχετε εγκατεστημένο, και περιέχει εργαλεία για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Μπορείτε επίσης να το κάψετε σε USB Stick με το Rufus, το οποίο παρουσιάσαμε στο site.

Μπορείτε να δείτε αρκετά βοηθήματα (στα αγγλικά) στο επίσημο φορουμ της εφαρμογής.

Έκδοση: 5.3.5
Μέγεθος: 561 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: ultimatebootcd.com
Πηγή: ultimatebootcd.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr