GWPA Finder - Βρες εργοστασιακούς κωδικούς WiFi


Ανάκτηση Εργοστασιακών κωδικών WiFI


Το GWPA Finder είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μας βοηθά να ανακτήσουμε εργοστασιακούς κωδικούς και ΜΟΝΟ από ορισμένες μάρκες router και επίσης μας βοηθά να ελέγξουμε κατά πόσο ασφαλή είναι το δικό μας δίκτυο! Η εφαρμογή δουλεύει αποκλειστικά σε android συσκευές, κατασκευασμένη από τον Έλληνα προγραμματιστή Θάνο Ψαρίδη, ο οποίος αναφέρει συγκεκριμένα: 

«Η Εφαρμογή πραγματοποιεί Ανάκτηση ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ κωδικών από συγκεκριμένες μάρκες router και σας βοηθάει να δοκιμάσετε την ασφάλεια του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ δικτύου. Σε περίπτωση που συνδεθείτε σε κάποιο ξένο δίκτυο με την βοήθεια της εφαρμογής, οφείλετε να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη του δικτύου αυτού για το κενό ασφάλειας που ανακαλύψατε έτσι ώστε να αλλάξει τον κωδικό του.»

Αυτή τη στιγμή, το GWPA Finder έχει πάνω από 5.000.000 downloads και θεωρείται η πιο επιτυχημένη ελληνική εφαρμογή.
Αν έχεις απορίες, ο δημιουργός της εφαρμογής δημιούργησε ένα FAQ, δηλαδή ένα ερωτηματολόγιο με τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται για το GWPA Finder.

σ.σ: Το dwrean.net δεν φέρει καμία ευθύνη για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή, απλά ενημερώνουμε για δικό σας καλό.


Έκδοση: 5.2.6
Μέγεθος: 9.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Thanos Psaridis
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram