Candy Crush Saga - To δημοφιλέστερο Puzzle Game

Candy Crush Saga - Δωρεάν puzzle game

Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν παιχνίδια για συσκευές Android και iOS αλλά και για υπολογιστές. Πρόκειται για το Candy Crush Saga, με δημιουργό εταιρία την King, η οποία κατασκεύασε το παιχνίδι το 2012 και ακόμα υπάρχει ενθουσιασμός από τους χρήστες.

Το Candy Crush Saga είναι ένα διασκεδαστικό παζλ παιχνίδι με ζαχαρωτά, στο οποίο πρέπει να ταιριάξετε τα γλυκά σε συνδυασμό τριών ή περισσότερων γραμμών με σκοπό να ανεβείτε στην κορυφή του leaderboards κερδίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Μιλάμε για απίστευτες και ατελείωτες πίστες που προκαλούν εθισμό και θέλετε συνέχεια να παίζετε. Οπότε, μην βιαστείτε να τα τελειώσετε όλα σε μία μέρα. Υπάρχει και ζωή...εκεί έξω.




Το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν και διαθέσιμο για όλες τις συσκευές, δηλαδή για Android, iOS, Wiindows αλλά και σε έκδοση που μπορείς να παίξεις μέσω Facebook. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 1 δις παίκτες απ' όλο τον κόσμο που έχουν κατεβάσει το παιχνίδι σε όλες τις εκδόσεις και το μέτρημα συνεχίζεται! Μόνο στο Google Play Store, οι κριτικές ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια με γενική βαθμολογία 4.5/5 αστέρια. Πραγματικά, απίστευτο νούμερο.

Έκδοση: 1.153.0.2 (Android)
Μέγεθος: 90 MB (Android)
Λειτουργικό σύστημα: iOS / Android / Windows
Κατασκευαστής: King.com Ltd
Πηγή: King.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram