Gun Club - Τριλογία παιχνιδιών με τα καλύτερα όπλα του κόσμου

Δωρεάν παιχνίδι με τα καλύτερα όπλα του κόσμου


Ένα καταπληκτικό παιχνίδι ή μάλλον μια τριλογία από παιχνίδια για Android συσκευές υπάρχει εδώ και καιρό στο google play store και πρόκειται για το δωρεάν Gun Club, ένα παιχνίδι με όπλα που θα λατρέψετε όσοι ασχολείστε με το αντικείμενο. Μέσα από ένα απίστευτο οπλοστάσιο με τα καλύτερα όπλα του κόσμου, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το σημάδι σας αλλά αυτό που θα σας συναρπάσει είναι η λεπτομέρεια των όπλων, το απίθανο gameplay και τα εντυπωσιακά γραφικά.

Πάρτε μέρος σε διαφορετικά σενάρια, όπως τη διάσωση ομήρων, την εξόντωση απειλητικών ζόμπι αλλά και για τους φίλους της σκοποβολής υπάρχουν οι κλασικοί στόχοι. Το μόνο που λείπει από το παιχνίδι είναι η μυρωδιά της πυρίτιδας!

Η δημιουργός εταιρία, «The Binary Mill», έφτιαξε τρία διαφορετικά παιχνίδια της σειράς Gun Club, Το Gun Club Armory, Gun Club 2 και Gun Club 3.


Δείτε ένα βίντεο από το Gun club 3:




Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: The Binary Mill
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram